HTML

Otaku mennyország

Friss topikok

Animeland játék és fotópályázat

shouneko 2012.10.04. 20:42

  Az Animeland az animések egyik agy boltja közé tartozik, ahova mindenki szívesen betér, és ahol mindent meg lehet találni. A bolt most október 21-én lesz 4 éves, ezért fotópályázatot és nyereményjátékot is hirdetnek.

  A fotópályázat lényege, hogy Animelandes cuccaitokat fotózzátok le vicces környezetben vagy alkossatok egy szép fotót, és küldjétek be az Animelandbe. Most, az előző pályázatokkal ellentétben diorámát várnak (jelenet/esemény bemutatása) szóval előnyben a figurák. De egy verseny nem lehet nyeremények nélkül. A fotópályázat nyertese 1db gashapon figura + 1db manga (3.080Ft értékig) vagy 5000Ft értékű japán kajacsomag.

  A szabályok, hogy egy ember egy képpel nevezhet csak, illetve hogy a kép dioráma legyen. A képeket e-mailben küldhetitek be, illetve kinyomtatva esetleg elektronikusan odaadhatjátok a különféle rendezvényeken, ahol részt vesznek (és a boltban is amikor nyitva van) Aki nevez, az adja meg a teljes és a becenevét, címét és telefonszámát is. A fotópályázat december 7-én záródik le, addig adhatjátok be a képeket, de vigyázzatok: én is küldök be fotót.

  A nyereményjáték pedig, hogy aki 4000 Ft felett vásárol az Animeland üzletében (kivétel conra a jegyek) akkor résztveszel egy sorsoláson. Egy vásárlás alkalmával csak egy nevezés kapható, és a sorsoláson egy ember csak egyszer nyerhet. Mindenki aki 4000 Ft felett vásárol webshopon, vagy rendel e-mailen, telefonon, vagy vásárol személyesen. A játék december 7ig kerül megrendezésre, 8án lesz a sorsolás. Itt már három díjat kaphatnak a nyertesek:

Első díj: Egy darab Furyuu, Sega vagy Banpresto PVC (nagy méretű) figura tetszés szerint választható a raktáron lévő termékekből 8.000Ft-ig, VAGY 2 db raktáron lévő manga 3.500Ft/db-ig

Második díj: Két gashapon (kis méretű) figura, VAGY 1db manga 4.000Ft-ig - szabadon választható a raktáron lévő termékek közül!

Harmadik díj: Japán édességcsomag .

  Szóval vásárlásra fel! Aki vásárol, az nemcsak résztvesz a sorsoláson, hanem a fotópályázatra is lesz anyaga. Remélem sokan versenyeznek majd, és nemsokára megrohamotok a hírekkel, milyen jó cuccokat vásároltatok az Animelandnél.

Címkék: Figura Versenyek Animeland

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otaku.blog.hu/api/trackback/id/tr244820466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása