HTML

Otaku mennyország

Friss topikok

Kanpai! Avagy nem csak vámpírok rajonganak a nyakakért

shouneko 2012.11.02. 11:10

  Észrevette valaki, hogy mindig a szörnyeket ölik meg az animékben (is) az emberek vagy emberfeletti lények, és nem mást? Na de mi van akkor, ha a szörnyek kihalófélben vannak? Ki védi meg őket?

   Hát Yamada Shintaro, a szörnyek védelmezője, aki megment minden szörnyet fekete nyulával, Ponta-sannal. Természetesen így eléggé elcsépelt lenne a történet, kell még bele egy kis plusz: Nao-chan, és az ő elbűvölő nyaka, amibe rögtön beleszeret Yamada. Nao-chan nem hagyja, hogy csak úgy, akárki a nyakába szeressen bele, hiszen ő az iskola sztárja, ezért mindent megtesz, hogy Yamada ne kerüljön a közelébe.

  http://mangafox.me/manga/kimi_no_unaji_ni_kanpai/ ezen az oldalon található meg egy angol ismertető is, illetve a második kötet Kanpai! Magyarul csak az első jelent meg a Mangattack közreműködésével. A mangaka Maki Murakami, aki a Gravitation-t is alkotta, és ha a Kanpai!-ról találsz infót, akkor biztos, hogy az első ez lesz. Eredeti ára 1.990 Ft, és könyvesboltokban (Libri, Alexandra) még a mai napig megtalálható, így bárki be tudja szerezni.

  Aki szeretne egy kis szörnyes, mulatságos, vagy éppen nyulas mangát olvasni annak itt van a Kanpai! Bár csak egy kötet jelent meg, azért azt is nagy öröm forgatni, vidám, és mindenképpen egyedi kis alkotás.

Címkék: manga

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://otaku.blog.hu/api/trackback/id/tr904885197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ocskó Bianka 2013.04.23. 21:54:03

Csak azt nem ertem hogy miert nem adjak ki a 2.at is magyarul????

shouneko 2013.05.07. 10:14:00

Mert a mangattack becsődölt, más meg azon az elven, hogy úgysem veszik meg ki se adják (más cég, akinek még megy az üzlet se ad már ki folytatást, így járt sajnos a Lángoló hold is, na meg a Trigun is (Berserkről nem beszélve, akinek két év kellett a 6. kötethez :( ) szóval reménykedjünk, hogy legalább a futókat kiadják majd :D
süti beállítások módosítása