HTML

Otaku mennyország

Friss topikok

Újév, világmindenség meg minden

shouneko 2013.01.02. 14:58

  Nos itt vagyunk, mint eddig mindig eljött az újév is, ezért mindenkinek Boldog újévet! Főleg ha arra gondolunk, mennyire fontos ez kint Japánban ahhoz képest, hogyan gondolkoznak róla itt.

  Újévben pedig sok új dolog lesz, mint a figura ismertetők, bento doboz képek újra, na meg receptek, és minden ami Japán. Hogy miért? Mert egy otakunak tudnia kell: mi van Japánban. Na meg persze a hazai pályát is folytatom a kiadókkal, és boltokkal is és lassan egy játék is készülőben van már. Hogy még mi minden lesz, és milyen lesz a blog, az majd kiderül, de olvassátok bátran. Ha a formája nem is jó, a mondanivaló a lényeg.

  Most pedig mindenkinek újra Boldog és animézésben és manga olvasásban gazdag boldog Újévet. Jah és ne feledjétek: 2013 a Kígyó éve lesz: Year_of_the_Snake_2013.jpg

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://otaku.blog.hu/api/trackback/id/tr44989688

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Fekete Kígyó éve 2013.02.04. 20:38:30

Napunk – a Földről szemlélve – 2013. február 3-án, 16:14-kor (UTC) haladt el a Vízöntő csillagkép 15. fokán, azaz a 立春 Lìchūn (A Tavasz Kezdete) qi-csomóponton, amivel kezdetét vette a Sárga Császár uralkodásának kezdetétől számított 471...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása