HTML

Otaku mennyország

Friss topikok

Csipkék minden alkalomra

shouneko 2012.10.18. 13:35

Steampunk-Jewelry-Butterfly.gif  Vannak olyanok, akik már az Eurosteamconon találkozott Németh Csilla művésznővel, aki csipkés ékszereket készít. Egy kis beszámoló, ha szeretnél ilyen érdkes, és egyedi ékszert magadnak.

  Ha szeretnél magadnak ilyen ékszert, akkor először is nézz meg a választékot a honlapon: http://csipkecsibe.blogspot.hu/ Az ottani ékszerek színben, és méretben változtatások lehetnek, attól függően, mit szeretne az ember rendelni. Ha éppen nincs raktáron akkor 1-2 hét, mire elkészül, ha van raktáron, néhány nap alatt megkahatod.

  Az ára nem drága, mivel nemcsak kézzel készített, de tényleg jó anyagból készül, és nagyon szép. Egy karkötő (ami az ujjakhoz csatlakozik) ára 3.600 Ft, egy sima 2.000-2.600 Ft. Egy nyaklánc is 3.600-2.100 Ft-ba kerül, egy pár fülbevaló 1.500 Ft. Lehet őket szettben is kérni, ami árban változó, de mégéri szettet vásárolni. Nagyon szép, kimunkált darabok, amik egy steampunkos ruhát feldobhatnak.

  Budapestiek személyesen is átvehetik a munkákat, aki pedig, vidéki, az meg is rendeleheti (neki a fizetés is átutalással megy) vagyis ha vidéki vagy és ilyen gyönyörű ékszert szeretnél magadnak, akkor írj csak bátran, és meg is veheted.

  Remélem mindenkit felcsigáztam a csipke ékszerekkel, és sokaknak kedve támad egy ruhához egy nyakláncot vagy akár egy szettet venni.

Címkék: steampunk Bolt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otaku.blog.hu/api/trackback/id/tr894856228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása