HTML

Otaku mennyország

Friss topikok

Konoha high school, azaz ha a Narutoban nem lenne chakra

shouneko 2013.01.20. 21:03

  A Konoha high school egy Naruto doujinshi, vagyis egy fan alkotás, nem a mangaka (ez esetben nem Kishimoto Masashi) készitette, hanem olyan átszellemült rajongók, akik egy újat akartak alkotni a Naruto világában. Ez mennyire sikerült? Nagyon!

  A történetet valahogy úgy kell elképzelni, mintha normális emberek lennének, senkinek semmilyen különleges képessége nincs, csak suliba járnak, majd szerelmes lesznek, bunyóznak meg minden. Az első kép a suliban van, ahol Sakura éppen azon mereng mennyire szereti Sasukét. Közben elkezdődik a sutyorgás, látjuk Karint, a menő csajok vezérét, majd Sasukét és Narutot, akik a legjobb spanok.

  A történet előrehaladtával a párok összejönnek (Sasuke és Sakura) vannak akik már rég járnak (Sai és Ino) és vannak akik küzdenek egymásért (Naruto és HInata) és természetesen láthatunk családtagokat is (Sasuke nagybátyja Madara, tesója maradt Itachi aki külföldön tanul, és láthatjuk a már meghalt Minato-t is) Nagyon érdekesek a szálak a szereplők között, és érdekes, hogy rövid idő alatt rengeteg szereplőt láthatunk. Ilyenek Itachi spanjai az eredeti sorozat Akatsuki csapat nagy része (ahol külön szerepet kap Sasori mester, aki többször szó szerint beleesik Sakurába, vagy a rajzolt kezü Deidera)

  Érdekessége a műnek, hogy a Naruto történetét dolgozza fel addig, amig Sasuke el nem megy Orochimaruhoz. Az inditék itt más, mégis érdemes megfigyelni a történetvezetést, és a harcokat is. Nekem a kedvencem a Naruto és Kiba harc, Sai kiállitásán, Akamaru szobra előtt, de még sok érdekes és hasonló jelenetet tartalmaz.

  Negtivuma, hogy ami klisé benne lehet, az benne van. Ha egy tipikus amerikai sorozatot megnézünk ott is pont ezek a fejlemények lesznek kicsit megkavarva más nevekkel. A másik negativum, hogy kor ügyileg nem mindenki stimmel. Olyan is van Naruto osztályában, aki már idősebb-fiatalabb, vagy Itachi spanjai is elvileg egyidősek Itachival (Deidera pedig közelebb van Sasukéhez mint Itachihoz korban) Szóval aki nagyon nagy fan és kivülről fújja a szülinapokat is annak sok érdekességben lesz része.

  A Konoha high school megélt egy mangát, ami 9 fejezetes vagyis nem hosszú, és mindegyik le van forditva magyarra illetve jön az anime változat is, aminek már két része is kint van, de ez maygarul még nincs de szövege ugyaanaz mint a mangáé.. A manga rajzolása is jó, de az aimén látszik, hogy nem profik csinálják, viszont ahhoz képest nagyon jól sikerült. Egy gyengébb animációnak néhol még örülhetünk is.

  Mindent egybevetve nagyon jó szórakozás ez a doujinshi, és remélem még sokan meg fogjátok nézni. Tényleg jó, aranyos a történet és mindenről szó esik de a szerelem.. Azért a lányok jobban fogják szeretni, de a pasiknak is van elég ecchis (hentai) jelenet.Nézzétek meg minél többen, hiszen ki tudja: lehet talizol egy KHS cosplayessel conon.

Címkék: manga doujinshi Anime

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otaku.blog.hu/api/trackback/id/tr455029205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása