HTML

Otaku mennyország

Friss topikok

Tippek, trükkök cosplayekhez 02: ha a macska már uncsi legyünk nyulak

shouneko 2013.01.31. 13:10

  A nyúl karakterek többször is megjelennek, mint például az Inu x Boku SS-ben is na meg a sok lánykarakter aki minél szexisebb akar lenni. Nyúlfüllel láttuk már Erzát és Haruhit is, meg még rengeteg más karaktert is. Szóval nekiálltok?

  Hozzávalók:

- kis fekete anyag

- fonal/tű

- drót

- vatta (töltőanyagnak)

- hajráf

  Elkészités:

  Először is vágjunk ki egy kis anyagot. A lényeg, hogy egy néhány centis résznél kezdjük, majd felfelé egyre vastagodjon, a vége pedig legyen lekerekitve. Ezután vágjunk ki még ugyanilyen mintát 3szor (igy lesz meg a 4 anyag a két darab fülhöz)

  Kezdjük el megvarrni a fület, a keskeny részétől egészen a vastagabb részig, ezután tömjük ki, elég jól, hiszen a tetejének is állnia kell majd. Ha ez is megvan, akkor dugjunk bele drótot, majd formázzuk meg: egyik fül konyuljon le picit úgy tényleg cuki lesz, vagy hajoljanak egymás felé az olyan, mintha zavarban lennél, ha pedig egymástól messze állnak akkor butusabb, energikusabb lesz az egész.

  Ezután bevarrhatjuk a kis rést is, majd ráerősithetjük a hajráfra. Ezt egyszerűen tehetjük meg: vagy vastagabb fonallal "rávarrjuk" vagy egy kis ragasztószalaggal rásegithetünk. Ha minden kész rakd fel és igazitsd meg utoljára, hogy cuki legyél vagy más.

  Remélem ezzel is segitettem, és sokan fognak nyulak lenni (vagy legalább egy bátor férfi :D ) és ne feledjétek: nemsokára jövök a nyuszifarokkal is.

Címkék: Cosplay

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otaku.blog.hu/api/trackback/id/tr425051808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása