HTML

Otaku mennyország

Friss topikok

Rop star

shouneko 2012.07.31. 18:26

  Aki volt már conon vagy Animelandben, az láthatta már ezt a márkát. Főleg az édes, pocky lett híres, abból is néhány íz, de most végigvehetjük mennyi mindent készít ez a cég.

 Rop_Star.jpg Sok finomságot lehet találni, főleg az édes finomságok között.Az első csoport az édes, és egyízű pálcikák. Van ét-, tej-, fehér csokis de van epres is. Különlegessége, hogy minden dobozban van egy szál, amin fincsi színes cukorgolyók vannak. 

  A második fajta amikor van egy alap bevonat, és arra csurgatnak egy másik fajta ízt. Itt majdnem mindenféle párosítás van, ahogy az első kategóriában felsorolt ízeket kevernek. Nekem a kedvencem a csokis-epres. rop star 02.jpg

  Az utolsó fajta a sós ropik, vagyis a magyaros ízesítésű, meg a hagymás tejfölös. Én ilyet még sajnos nem láttam, de szívesen megkóstolnám, na meg mindenféle ízt amit a rop star kínál.

  Ha pedig, valaki nem szeretne egy csomagot venni (ha jól tudom 12 szálat) akkor lehet egyedi csomagolásban is kapni. 

  Ha szeretnétek megnézni a reklámot, vagy a termékeket összeszedve, esetleg írni, hol kapható, annak ajánlom Rop star honlapját: ropstar.hu És elvileg ezek a termékek kaphatóak nagyobb áruházakban is (én sajnos még nem láttam) illetve Animelandben 6 fajta is található. 

Címkék: Animeland Édességek

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otaku.blog.hu/api/trackback/id/tr444689077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása