HTML

Otaku mennyország

Friss topikok

Egyszerű cosplayek

shouneko 2012.08.04. 16:28

  Sokan úgy gondolják,  hogy az egyszerű cosplay nem is cosplay... Nos ízlések és pofonok, bár én imádom az egyszerűbb, de felismerhető cosplayeket is. úgy az igazi egy con, ha cosplayel az ember, és ha nincs ötleted, vagy csak egyszerűen nem telik egy drága cosplayre, akkor itt az idő átnézni néhány egyszerűbbet. 

  Elsőként azokat mutatnám be, amik több helyen is vannak, átlagos karakterek, és az egyediséget csak az apró kiegészítők vagy a különleges sminktől függ. Most pedig nézzük meg sorban:

maid.jpg  Szobalányok, akik szinte minden animében ott vannak. Ilyen például a Fairy tail, Belzebub, Kuroshitsuji, Kaibutsu Oujo, és még folytathatnánk a sort. A szobalány cosplayhez csak kell egy fekete ruha, aminek a  széle fehér anyaggal szegélyezett. Ha ilyen nincs, akkor vegyél fel egy fehér  rövid ujjú inget, majd rá egy V-nyakú fekete pólót, alulra pedig, egy fekete szoknyát. A szoknya aljára lehet fehér (csipkés) szegényet is varrni vagy ha ismersz olcsó szabót varratni. A cosplay többi része a fehér harisnya, a magassarkú, fekete cipő, és egy fehér kötény. Ha véletlenül nincs otthon és nem is találsz, munkaruha boltban 1600 Ft-ért lehet csináltatni (az ott elkészült jó minőségű, és könnyen tisztítható)

cat.jpg  A második számú a macskalány, ami szintén nagyon kedvelt. Láttad már macskalányokat a Lovelessben, Bleachben, Fairy tailben, vagy a Kaibutsu Oujoban? Vagy esteleg láttad az Elfen lied, a macskafüles kinövésű lányokat? Nos akkor itt az idő egy cicás cosplayhez. Kell hozzá egy cicafül, amit megvehetsz vagy kölcsönözhetsz is (vásárlási ára 900 Ft-tól egészen 3000-4000 Ft-ig mehet fel) és egy macskafarok. Ez lehet akár egy szalag is, vagy hosszú, vékonyka plüss, vagy más egyéb. Ezt is lehet vásárolni, vagy kölcsönözni is. A ruha lehet egészen lolis, vagy akár a karakterekhez hasonló is. A lényeg, hogy cukin nézz ki és eléggé macskásan. 

  school.jpgHa pedig, szereted az ecchiket, akkor neked neked való az iskolás lány cosplay. Láttál már olyan animét, amiben nem volt iskoláslány? Ha igen, az csak a véletlen műve... Bár japánban az iskolai egyenruha közel sem nevezhető rövidnek, attól még egy cosplay lehet az. Csak egy szoknya kell hozzá, egy (fehér) ing, na meg egy szalag amivel egy masnit csinálhatsz az ingen, vagy egy nyakkendőt. Lehet hozzá különféle színű harisnyát is felvenni, és egy magassarkúval cuki lehet. 

  Szereted a japán kultúrát? A kimonót és gésákat? Ha van egy kis pénzed, akkor a kölcsönözhet is akár kimonot, vagy yukatát, néhol még felvenni is segítenek. 5000 Ft-tól lehet már kölcsönözni, és bár venni drága, de online áruházakban azt is meg lehet találni áron alul. kimono.jpg

Felcsigáztam az érdeklő- déseteket? És az igazi cosplayeket még nem is láttátok... 

Címkék: Cosplay

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otaku.blog.hu/api/trackback/id/tr394695530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása