HTML

Otaku mennyország

Friss topikok

Bőregér avagy a bolt ami nem csak steampunk

shouneko 2012.10.18. 13:40

Steampunk-Jewelry-Butterfly.gif  A bőregér is megjelent az Eurosteamconon, és láthattuk a munkájukat és a katalógust is. Aki szeretne velük jobban megismerkedni annak itt egy kis ismertető, de vigyázat: túl jó cuccok!

  Először is, amivel én is először találkoztam, az a steampunkos részleg. Itt mindenféle kiegészítő van, a fülbevalótól kezdve a női táskáig, vagy az övig. Bármi, amit szeretnél, és ami feldobhat egy steampunkos ruhát, az itt megtalálható. Vannak csak rendelésre készült holmik is, illetve folyamatosan megvehetőek is. Az áruk változó, egy zsebóra 5.500 Ft körüli, egy karkötő kb 3.000 Ft, nyaklánc kb 2.000 Ft. Természetesen vannak ennél jóval drágább holmik is, amiket megnézni mindenképpen érdemes, megvenni pedig... akinek van rá pénze annak feltétlenül.

  A bolt tartalmaz még egyéb kiegészítőket is, amiket (olcsóbban, mint a steampunkos) meg lehet vásárolni. Vannak motoros kellékek, punkos, és mindenféle vad(ító) szépségek, ami szem-szájnak ingere. Bátran válogathatsz, és ha nem sikerült választani, mert egyedi vagy éppen más anyagú/mintájú ékszert vagy kiegészítőt szeretnél, akkor rendelhetsz is náluk.

  Ha szeretnél jóminőségű, vagy csak egyszerűen steampunkos kiegészítőket venni, akkor mindenképpen ajánlom ezta boltot. További infót találhattok a: http://boreger.hu/ oldalon. Szörnyen jó cuccok, nézzetek be a boltba, vagy a webshopba.

Címkék: steampunk Bolt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otaku.blog.hu/api/trackback/id/tr394856233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása