HTML

Otaku mennyország

Friss topikok

Amerikai sorozat Japánban

shouneko 2013.01.20. 21:26

  Nem tudom ki tudja, vagy ki nem, de a Disney csatornán már régóta megy egy műsör az indul a risza, és ennek egy különkiadása játszódik Japánban. Remélem nem probléma, ha erről is irok, mivel vannak benne nagyon érdekes részletek is.

  A történet lényege, hogy a főszereplők kijutnak Japánban, és ott látják az életet és keverik a bajt. Na eddig detto, mint a többi rész, de különlegesség nem más, mint Japán maga és a szereplők. Az első ami feltűnik már az első percben a Japán mentalitás, amit az egészet áthatja. Érdekes, hogy ezt is két félről láthatjuk: az első az alkalmazott, gyerek vagy olyan akinek nincs szava, a másik a főnök, a szülő. Mindkét félnek vannak jó és rossz dolgai, és néhány érthetetlen dolog is.

  A másik jellegzetessége a Japán divat, amit a mellékszereplők miatt ismerhetünk meg. A divatbemutatón láthatjuk a lolita divatot is, ami nekem nagyon tetszik. Természetesen nem lolitákként fognak a mellékszereplők öltözni (sajnos) de azt az édes kék ruháit csak imádni lehet.

  Érdemes megnézni azoknak, akik szeretik Japánt és egy kis tánctól sem riadnak vissza. A Disney csatornán minden bizonnyal még sokáig nyomni fogják, vagyis ha nézni szeretnéd, akkor lehet.

Címkék: Film

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otaku.blog.hu/api/trackback/id/tr785029547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása