HTML

Otaku mennyország

Friss topikok

Cosplay kori avagy a legnagyobb szívfájdalmam története

shouneko 2012.11.04. 22:50

esemény.jpg  A cosplayes kori november 3-án volt megtartva az Aréna pláza jégteraszán. Kevesebben jöttek el (így volt hely bőven a korizóknak, és láthattunk néhány trükköt is), mint azt hittem volna, mégis nagyon sok cosplayest lehetett látni.

  Sajnálatos módon én nem állhattam jégre, de élvezetes volt figyelni a sok-sok cosplayest, ahogy siklanak a jégen, és hogy mennyire élvezik ezt a rendezvényt. Tényleg nagyon jó volt a hangulat, megvolt a meetes hatás, és mindenki ismerkedett, korizott, és nevetett, ahogyan azt kell is a jégen. Voltak, akik nehézkesen álltak jégre, és gondjuk volt a hideggel, de voltak nagyon gyakorlott korizók is, akik szórakoztatták a közönséget (engem biztosan) és élvezték a jeget.

  Sajnos a mostani alaklommal nem sikerült képeket készítenem, de azt hiszem ez nem is baj (csak fájna a szívem) és facebookon  mindenbizonnyal kint lesznek a mások által készített képek is (na meg a sok pozitív élmény is)

  Én mindenképpen fogok menni a következő ilyen alkalommal, és akkor remélem jégre is tudok állni majd. Minnél hamarabb szeretnék egy hasonló rendezvényt, hasonlóan alacsony(abb) árakkal. Minden korisnak üzenem: forró tea után jégre fel!

Címkék: cosplay

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otaku.blog.hu/api/trackback/id/tr314889394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása