HTML

Otaku mennyország

Friss topikok

Segítség!

shouneko 2012.11.04. 22:24

help!.jpg  Sajnálatos módon (mint ahogy azt a blogon is észrevehettétek) én nem értek annyira a gépekhez, mint ahogy szeretnék, és sajnálatos módon a blog is rosszalkodik mostanság (amire nem találtam választ, hogy miért).

   Szeretnék segítséget kérni a blog technikai hátterében. Aki ért magához a blog.hu rendszerhez, ÉS a gépekhez (sok esetben nálam van a probléma amit tudok :$ ) nagyon nagy türelemmel rendelkezik, és van ideje mindent el is magyarázni az írjon nekem a: 92zsuzsanna@citromail.hu VAGY a zuzuka92@gmail.hu e-mail címre. Kérem  itt azok jelentkezzenek, akik tényleg türelmesek velem, és akik BIZTOS tudással rendelkeznek (csak azért kérek itt segítséget, mert ismerőseim, akik blogot írnak se tudnak segíteni egy-két dologban). Természetesen minden építő kritikát, és segítséget elfogadok, de egy ember, aki ért a gépekhez mindenképpen szükséges a blog (és az én tudásom) fejlődése érdekében.

  Remélem, hogy hamar lesz jelentkező, aki ki tud segíteni, és természetesen várom a kommenteket a többi posttal kapcsolatban, illetve a blogommal kapcsolatban is bárki írhat hiszen a kritika csak javítja majd a blogot.

Várom a mailjeiteket és előre is köszönöm a türelmeteket.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otaku.blog.hu/api/trackback/id/tr524889338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása