HTML

Otaku mennyország

Friss topikok

Japánpláza avagy minden ami japán

shouneko 2012.11.23. 10:22

anime.jpg  Netezés közben találtam rá a Japán plázára, aminek facebook oldala (remélem csak az) nagyon új, ezért írnék róla egy kis ismertetőt. Érdekes, szép, eredeti: mi kell még?

  A japán pláza egy webáruház, ahol japánnal kapcsolatos dolgokat lehet venni. A kimonotól kezdve, a furoshiki kendőig mindenféle holmi megtalálható itt. Vannak öltözékek (kimonok mindkét nemnek) kiegészítők (pl mobildíszek vagy legyezők) japán hobbikhoz kellékek (furoshiki kendő, vagy origami lap) illetve ételekkel kapcsolatos holmikat is (pl bento doboz).

  A weboldal nagyon jól van rendszerezve, egy fajta árunak kb 4-8 fajtája van (pl női kimono 5 darab van most fent) ami kevésnek tűnhet. Egy áruról van több kép fent, illetve minden adata megtalálható, hogy biztos lehess benne, hogy jó minőséget veszel.

  Áraiban nem olcsó, bár vannak olyanok amik nagyon megérik az árukat, de sok viszonylag drága. A postaköltség nincs, ha 18.000 Ft felett vásárol az ember, ezért ajánlom, hogy többen rendeljetek csoportban (mivel a postaköltség sokszor nem olcsó).

  Mindenképpen érdemes itt vásárolni, hiszen minden holmi Japánból van, a választék nem olyan gazdag, de mindenképpen sokféle árut lehet venni. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki szereti a Japán kultúrát, és szeretne hazavinni egy kis Japánt.

Címkék: Bolt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otaku.blog.hu/api/trackback/id/tr304921226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása