HTML

Otaku mennyország

Friss topikok

Y squer avagy egy igazán jó global manga

shouneko 2013.01.31. 13:10

  A global mangák általában vagy iszonyatosan jók, vagy nagyon rosszak. Most a jobbik felét olvashattuk el, egy rosszabb kiadásban, de persze ezt majd később. Most lássuk a történetet:

  Mindenki ismer olyan srácot, ha nem ő maga az, aki egyszerűen nem tud becsajozni. Béna, lökött és egy normális szava sincs a csajokhoz: ismerős nem? De most annyival másabb a helyzet, hogy a főszereplő itt egyáltalán nem átlagos, hanem tényleg hülye a csajokhoz. Ekkor találkozik egy kedves, csajmágnes sráccal, aki el is kezdi "tanítgatni" több-kevesebb sikerrel.

  Persze ha egy kiéhezett srác bemegy első küldetésére, egy szépségversenyre, akkor igazán nem várhatunk tőle sikert: csak rengeteg ballépést. Közben belehabarodik egy lányba, aki mindenkivel kikezd, és persze akkor is bajt okoz, amikor már azt hinnénk: sínen vagyunk.

  A rajzolása nagyon szépen kidolgozott, élvezet nézni és olvasni, sokszor nem elkülönített panelek vannak, hanem egy szereplő nagyított alakja jelenik meg. Tényleg élvezetes, főleg az utolsó oldal, ahol a az olvasási irányt mondják el. Minden mangában más és más, de itt tényleg érdekes és szép lett. Az első oldalak színesek, ami még szebbé teszi a mangát. Szóval bishounenekben és bishoujokban nincs hiány...

  A manga 2010 decemberében jelent meg, a Nipponeria adta ki, Judith Park művét. 180 oldalas és 1700 Ft-ba kerül, de áron alul is meg lehet venni sok helyen (például ANiwán volt 1000 Ft is) Ami negatívum, az az, hogy a kötés minősége nem megfelelő sajnos, ezért ha "betöröd" a gerincét, akkor szét is eshet, szóval vigyázz vele.

  Mindent egybevéve imádtam olvasni, az egyik kedvencem, és remélem másoknak is ennyire fog tetszeni, ez a kicsit ecchis, kicsit más történet. Persze aki vad szexjelenetekre vágyik azt ez a manga nem fogja kielégíteni, de mindenki másnak jó kis olvasmány lesz.

manga.png

Címkék: manga

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otaku.blog.hu/api/trackback/id/tr405054886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása