HTML

Otaku mennyország

Friss topikok

Események

shouneko 2012.08.03. 14:52

  Nos néha kell az eseményekre is fordítani a figyelmet, és amit én össze tudtam vadászni, azt most gyorsan leírom.

  Az első most hétvégén lesz. Cosplay Outdoors Roadshow vagyis a COR, ahogy cosplayesek mennek ki kicsit, megmutatni a normális embernek, milyen is a cosplay. Az időpont: 2012.08.04 9:00 és 10:00 között gyülekező, a Városligetben, majd az ütemtervet a facebook oldalon lehet megtekinteni. http://www.facebook.com/cor.hungary Valószínű, hogy erre sajnos nem jutok el, így cikket se biztos, hogy tudok írni róla. 

  Utána 2012. 08 18. lesz a Cosplayer Expo, aminek jegyára 1500 Ft, és a Millenárisban lesz majd megtartva. Jegyek már kaphatóak, a versenyekre még lehet jelentkezni. Ha több infót szeretnél: http://cosplayerexpo.hu/

  A harmadik esemény már szeptemberben lesz, egy újabb MAT-os con, most Aniwa-conra keresztelt esemény lett. Dürer kertben, a jegyár rá 1500 Ft.  2012 09. 16 a pontos dátum.A többi infó és friss hírek: http://www.facebook.com/animetarsasag illetve elvileg weboldaluk is van és működik, bár nekem nem tölti be, ezért nem írom ki (egyenlőre)

  Ezután már ősz van, vagyis itt az ideje az őszi mondoconnak. 2012. 10. 13-14 lesz, Hungexpon, a jegyárat még nem tudjuk, de nem lesz olcsó... http://www.mondocon.hu/ itt mindig friss híreket találhatod meg.

  Egyenlőre utolsó, de cseppet sem lényegtelen esemény a Milloween. vagyis a Miskolci Halloween. Mint a nevéből is letűnik, ez már ősz vége lesz, 2012. 10. 27 lesz megtartva. A jegyár regisztráltaknak 600 Ft, helyben megvéve 800 Ft. Helyszín: Miskolc, Földes Ferenc Gimnázium, Batthyány utcai bejárat felől és több infót itt is a honlapon találtok: http://migoto.hu/

  Az utolsó utánai esemény (amire még sokat kell várni) az a Holdfénycon, 2012 november 24.25 (igen, kétnapos újra) amit szokás szerint a Millenárisban tartanak meg. Jegyár még nincs de egyenlőre semmi más infó sem... Azért mi várunk szorgosan.

Címkék: Con

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otaku.blog.hu/api/trackback/id/tr324692864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása