HTML

Otaku mennyország

Friss topikok

Egyszerű cosplayek, avagy ninják cosplayre fel!

shouneko 2012.08.04. 17:20

  Az egyik leghíresebb anime Magyarországon a Naruto. Idősek és fiatalok, kicsik és nagyok mind-mind nézik és szinte természetes, hogy a conon is rengeteg Naruto cosplayer van. Megpróbálok néhány egyszerűbb cosplayet leírni, hátha valaki kedvet kapna egyhez. Cosplayre fel!

 hinata.jpg Aranyos és kedves cosplayt szeretnél? Akkor Hinata a neked való! Az ő ruhája nem valami bonyolult, csak megfelelő ruhadarabok kellenek hozzá. Tehát az alapanyagok:

- Lilás kardigán (fehér szegényt fel lehet rá varrni/varatni/tűzni)

- Lilás/kék nadrág (itt lehet akár normális, akár egy halásznadrág is)

- Fejpánt

- Fegyvertartó táska (itt kell egy fásli, meg egy picike táska, amit akár kartonból is megcsinálhatsz, vagy akár varrhatod is. Ügyesség kérdése)

tenten.jpg  Következő Tenten, a másik lány, aki bár harciasabb, mégis aranyos, és édesen néz ki.  Egy Tenten cosplay kicsit nehezebb, de simán elkészíthető:

- rózsaszín, ujjatlan póló

- zöld/kék/barnásabb nadrág

- fejpánt

- fásli

- fegyvertartó táska

- vörös szalag

- sárga gomb és madzag

 Ennek az elkészítése csak annyiban nehezebb, hogy a ruha szélét vörössel kell beszegni, a ruhára pedig, felvarrni a gombokat, és madzaggal összekötni őket, így hasonlíthat erre a felsőre.

 Karin.pngNem szereted a pozitív szereplőket? Ki nem állhatod a cukiságokat? Menő és dögös akarsz lenni? Karin a megfelelő választás.  Csak néhány apróság kell hozzá:

- Hosszú ujjú lila póló (ha szeretnéd úgy is hagyhatod, ha a cosplayhez igazodnál az alját kicsit vágd fel és szegd be) vagy lila kardigán.

- Fekete rövidnadrág

- Fekete öv

- Fekete harisnya 

- Szandál (ha inkább hosszabb szárú csizmát vennél fel, annak is ilyen hatása lenne)

- Szemüveg (lehet olcsón kapni, ha pedig szebbet szeretnél 500 Ft-ért lehet kölcsönözni. Venni kb 1500-2500 között lehet)

  yugito nii.pngKarin nem elég dögös? Nem szereted a Taka szereplőit? Más dögös hölgy is van a Narutoban, méghozzá Yugito nii. Bár ezzel a cosplayel is kell dolgozni, azért ez sem annyira nehéz:

- Lila top (jobb esetben fűző)

- Fekete póló (a top alá) 

- Farmer vagy más halásznadrág

- Piros sál

- Fásli

- Fekete ujjatlan kesztyű (ha ujjas levághatod az ujjai végét)

- Fejpánt

- Fehér anyag (ebből lesz majd kivágva a felhők a topra és a nadrágra. amit fel lehet varrni, esetleg tűzni)

  Remélem a lányoknak már van egy kis ötletük, de a fiúkra is kell gondolni. Nemsokára jönnek a férfi cosplayek...

Címkék: Cosplay

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otaku.blog.hu/api/trackback/id/tr1004695646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása