HTML

Otaku mennyország

Friss topikok

Japán napok

shouneko 2012.09.24. 12:43

  A japán napok, most egy gimnáziumban került megrendezésre, ahol mindenféle, japánnal kapcsolatos programra számíthatott az oda látogató. Először, mikor belépett az ember, néhány árust léthatott. Volt bonsai, origami ékszer, és mindenféle japánnal kapcsolatos tárgy.

  Ha az ember tovább ment, akkor japán nyelvi részhez is elmehetett, illetve volt origami terem is. Az origami mellett finom sushit is lehetett venni, és sokan nem csak nézték a sushi készítést, de ettek is egyet-egyet. Természetesen a sushi mellett lehetett teázni is, ami szintén nagyon élvezetes volt.

  A többi program főleg előadásokból állt, ami nem volt rossz annak, aki kíváncsi a japán kultúrára. Volt kimono bemutató, ikebana készítés, kendo bemutató, és még teaszertartásról is volt előadás. Emelett voltak filmvetítések is, és haiku verseny is, amire kevesen jelentkeztek, de azért jó volt beszélgetni a haikukról, érdeklődni, és informálódni.

  Mindent egybevetve nagyon jó élmény volt, a kevés ember miatt családias hangulat, és minden kérdésre szívesen válaszoltak az érintettek. Én személy szerint nagyon élveztem az előadásokat és remélem legközelebb még több program és még jobb japán napok lesznek.

Címkék: Címkék Versenyek Japán napok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otaku.blog.hu/api/trackback/id/tr194799383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása