HTML

Otaku mennyország

Friss topikok

Cosplay.hu, avagy majdnem minden, ami cosplay

shouneko 2012.11.09. 19:17

anime.jpg  Aki már járt conon, vagy olvassa a mondo-t, az biztosan halott erről az oldalról. Nem véletlenül, hiszen sok mindenen dolgoznak és mindenben benne vannak, ami cosplay.

  Maga az oldal főleg a cosplayesekről szól. Minden con vagy egyéb cosplayes eseményről van rengeteg kép feltöltve az oldalra. Ha valaki kicsit is minőségi (vagy cosplaynek látszó cosplayt) csinált, az biztos, hogy felkerült már a Cosplay.hu oldalára.  Minden cosplayes eseményről ad egy kis betekintést a cosplayek által, nagyon választékosak a képek (hiszen nem egy fotós készítette őket) és midenképpen érdemes megnézni őket.

  A másik fontos dolog, hogy itt mutatták be a Cosplay TV adásait, amiket a cosplay.hu szervezői készítenek. Mindenféle eseményről készítettek már videókat, cosplayesekkel készített interjúk pedig, nagyon érdekesek. Erről többet is olvashattok majd egy másik postban.

  Az oldalon még jelen vannak a mondoban megjelent cosplayes cikkek is, illetve cosplayográfiák is. Események is fent vannak, de sajnos csak a Mondoconok, illetve cosplay.hu-s események (nagyjából) amit bárhol megtalálhatnak az emberek.

  Az oldal egy másik nagy előnye, hogy a cosplayesek blogjait is olvshatjátok, megoszthatjátok egymással egy-egy érdekességet a cosplayekkel kapcsolatban, és van külön „piactér” is ahol csereberélhettek is egymással, mindenféle animés cuccokat.

  Természetesen a Mondo-s fotópályázat is a cosplay.hu-n van fent, így aki az ilyen pályázatokra nevezne, annak is folyamatosan figyelnie kell az oldalt.

  Bár az oldal jó, ha havonta frissül, és lehetne még ebből többet is kihozni, mindenkinek ajánlom a megnézését, hiszen a sok kép, és egyéb érdekesség miatt fontos szerepe van az animés világban. Cosplayre fel!

Címkék: Közösség Con Cosplay

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otaku.blog.hu/api/trackback/id/tr234897721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása