HTML

Otaku mennyország

Friss topikok

Egy bolt az ázsiai konyhának: Ázsia Bt.

shouneko 2012.11.18. 14:38

teázás.jpg  Már írtam a japán ételek beszerzési helyéről, de most megosztom a kedvenc helyemet, ahova gyakran járok is. Ez az Ázsia Bt., és ha japán (vagy keleti) alapanyag kell ott a helyed.

  Ez a bolt azért különleges, mert mindenféle Ázsiai alapanyag található benne. Az alap alapanyagoktól, mint a miso, dashi, vagy nori, egészen a félkész termékekig, mint a dobozos rámen, vagy a szárított gyümölcsök, egészen az italokig, mint a dobozos sör, szaké, és mindféle más is. De kaphatóak kész termékek, mint a szerencsesüti is (ami igazán finom)

  Ami jó benne, hogy teákat is lehet kapni, többféle kiszerelésben. Kaphatóak nagyon finom teák (olcsón) mint az almás fahéjas, de vannak a teákhoz alapanyagok is, illetve gyógyfüvek is, ha valaki maga akarja kikeverni a teákat.

  Ha egy japán vacsorához keresel tárgyakat, akkor itt a helyed. Vannak bentohoz is kellékek, onigirihez vagy más rizses ételhez formák, vagy éppen teázáshoz és szakéhoz csészék, és kannák. Ami csak kellhet egy vacsorához, vagy teaszertartáshoz, esetleg máshoz, azt itt megtalálod.

  Az árai változóak, vannak amik viszonylag drágák, de vannak amik viszonylag olcsóak. Amit más boltokban is meg lehet szerezni, az általában van több árban is (mint a szárított gyümi) de az igazi kuriózumok viszonylag olcsók, úgy mint a kellékek is.

  A bolt a Fővámtéri Vásárcsarnok mellett van, könnyen megtalálható (ha a Fővámtérről mész a Vámházkörúton, akkor harmadik sarkon van, a Kálvin tértől negyedik sarkon)

  A bolt könnyen megtalálható, és szinte minden kapható benne, ami egy ázsiai vacsorához szükséges. Ha valamit keresel, mindenképpen nézz ide be. Viszonylag jók az árai, ezért érdemes itt vásárolni.

Címkék: Bolt Japán konyha Édességek Bento

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otaku.blog.hu/api/trackback/id/tr164912883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása