HTML

Otaku mennyország

Friss topikok

Egyszerű cosplayek, avagy shinigamik a conon

shouneko 2012.08.05. 14:53

  Újra Bleach de most a lányos cosplayekről írok. Ha kifogytál az ihletből és mégis szeretnél egy Bleaches karakternek öltözni, akkor itt az idő. 

 hiyori.jpg Első szereplő, az előzőhöz visszakanyarodva szintén egy waizard lesz: a morcos és mindig aktív Hiyori. Milyen is a cosplay?

- fehér V-nyakú póló

- piros melegítő fehér csíkokkal (ez nagyon népszerű, ha véletlenül nincs, vehetsz olcsón is, a pedig csak csík nincs rajta, odavarrhatod vagy tűzheted)

- papucs (szintén nepszerű, szinte mindenkinek van)

- piros hajgumi illetve katana

 Lisa.jpg A követekző, még mindig waizard lányunk már idősebb, mint Hiyori, és aki magas, annak fokozottan ajánlott ez a cosplay. Igen, ő Lisa, a waizardok perverze: 

- fehér, hosszú ujjú ing (ha szeretnéd a karjánál a szegélyt megcsinálni, lehet venni hozzá kék, rugalmas anyagot, és csak fel kell varrni. Vigyázz, a felvarrt anyag legyen szűkebb, mint az ing ujja)

- rózsaszín szalag

- szürke/zöldesebb szoknya

- fekete térdzokni

- ha nincs az ingedhez, akkor csinálj hasonló anyagból gallért (vagy minek nevezik) ott is csak ki kell vágni, és rávarrni, szóval nem nagy munka.

- katana

orihime.jpg  Aki nem szereti a waizardokat, inkább lenne egy aranyosabb lány, annak Orihime a megfelelő személy. Neki sokfajta ruhája van, az espada ruhától, a shinigamiig, vagy éppen egy normál iskolásig. Most egy hétköznapokban sokszor megrajzolt ruha következik (ehhez ajánlott csoportban menni, hogy biztosan felismerhető legyen... környezet sokat segít):

- sötét rózsaszín póló (lehet csak sima, vagy az elején egy kis apró minta is)

- fehér/szürke melegítőnadrág vörös csíkkal (akinek nem csíkos akár rakhat is rá, vagy simán is jó)

- virágos csatt

chizuru.jpg  Emlékszel még a Bleach elején megjelenő szereplőkre? Chizuru, Tatsuki és a többiek? Szeretnél egy olyan iskolás cosplayet? Akkor itt az idő:

- szürke öltöny (zsebeknél feltűzhetsz egy piros szalagot, vagy akár oda is varrhatod)

- szürke szoknya

- fehér ing

- piros szalag

- Minden szereplőnek külön ismertetőjegye van. Chizurunak a piros keretes szemüvege ilyen, Orihimének a csatja. Ha fiúnak akarsz beöltözni értelemszerűen nem szoknyát, hanem nadrágot kell felvenni.

  Kedvet kaptál hozzá? Már készülődsz is? Pedig még nincs vége! Fairy tail és One pice most érkezik!

Címkék: cosplay

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otaku.blog.hu/api/trackback/id/tr114696713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása