HTML

Otaku mennyország

Friss topikok

Hanami avagy a különleges teák otthona

shouneko 2012.10.09. 15:27

  A Hanami teaház sok rendezvényen jelent már meg, és különleges teáikkal kápráztatták el a vendégsereget. Ott is mindenki örült a teáknak, nemrég pedig, sikerült eljutnom a teázóba is. Milyen volt? Olvassatok tovább és megtudjátok!

  Maga a teázó a Kálvin tértől egy percre található. Könnyen megközelíthető,és messziről látszik a Hanami teaház cégére. A kirakatban látszik a boltban található áruk is, amit ha bemegyünk, meg is tudunk vásárolni. A teázáshoz szükséges kellékek kát csoportra vannak osztva: a kínai és japán teázási kellékek. Itt választhatunk, többféle formájú, és mintájú edényt is vehetünk. Lehet hagyomásnyos, vagy modernebb, minden megtalálható.

  Ha tovább megyünk, akkor leérhetünk egy kisebb helységbe, ahol a tompa fények között teázhatunk. Nagyon kellemes a hangulat, igazán keleties, miközben székeken ülünk. Ez a hely nemcsak egy romantikus randevúhoz jó, de bármilyen eseményhez is.

  A teák, mint azt tudhatjátok, nagyon különlegesek. Az itallapon régió szerint vannak csoportosítva, így mindenki kiválaszthatja azt a teát, amit szeretne. Aki nem szereti a különlegesebb ízeket, annak van ízesített teák is. Mivel itt a teák különlegesek, máshonnan származnak, ezért a teák ára is változó. Van 550 Ft-ért is, de van olyan tea is, ami 1.000 Ft fölötti.

  Mivel a Hanami kizárólag teákkal foglalkozik, így nem lehet itt kávézni, vagy más italt inni, csak teát, vagyis ha olyan csoporttal mennél, akinek a tagjai nem teapártiak, akkor nem a Hanami a legmegfelelőbb hely. A teázó hétfőtől szombatig 12:00-21:00ig van nyitva, és mivel ez egy kis helység, ezért hétvégéken érdemes lefoglalni egy asztalt.

  Mindenkinek csak ajánlani tudom, hiszen könnyen megtalálhatóa teázó, nagyon kedvesek az emberrel, és minden kérdésre válaszolnak szívesen. A teák árai se nagyok, főként, hogy sok teakülönlegességet is ihatunk, illetve a hely hangulata is nagyon jó. Aki szereti a teákat, látogasson el a Hanamiba.

Címkék: Teázó

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otaku.blog.hu/api/trackback/id/tr334828834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása