HTML

Otaku mennyország

Friss topikok

Esti tagozat avagy az emberfeletti lényeknek is iskola

shouneko 2012.11.02. 11:18

  A Vampire Knight óta tudjuk, hogy a vámpíroknak is kell iskola, és nem csak nekik, de mindenkinek. Hiszen az Esti tagozat diákjai között van boszorkány és más mágikus lény is. A lényeg: ott senki sem ember.

  A főszereplőnk is egy mágikus lény, aki megvédi az iskolát az idegenektől. De ez persze nehéz, főleg ha mindig elalszik, klubot vezet közben, és a tanárok se segítőkészek (inkább romboló szándékúak) Na és persze otton várja a testvére is (aki felelősségteljesebb) és az otthoni tanulásban merül el.

  Ha pedig ez nem lenne elég, az otthon tanulásban nem segítenek a vadászok sem, akik betartatják a szabályokat, na meg riogatják a mágikus lényeket. Lehetne ennél rosszabb?

  A rajzolása jól kidolgozott, érdekes részletek vannak benne. A manga nem jobbról balra, hanem balról jobbra (normális irányban, nem manga irányban) kell olvasni.

  A manga összesen 4 kötetes, ebből az első jelent meg a Mangattack-nál. Sajnálatos módon online nem találtam meg csak az első kötetet, ezért aki tovább szeretné olvasni, annak azt tudom ajánlani, hogy be lehet rendelni külföldről a további köteteket angolul. A mangaka Svetlana Chmakova, aki a Dramacon-t is szerezte. Eredeti ára: 1990 Ft, és megtalálható több könyvesboltban is.

  Aki szeretne egy izgalmas sorozatot olvasni, annak mindenképpen ajánlom, negatívuma tényleg csak annyi, hogy nem befejezett (magyarul) de akinek elég egy kis történet is annak mindenképpen ajánlom olvasni.

Címkék: manga

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otaku.blog.hu/api/trackback/id/tr674885188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása