HTML

Otaku mennyország

Friss topikok

Vocaloid fancuccok, avagy itthoni termékek, berendelt cuccok és minden egyéb

shouneko 2012.11.02. 10:57

  Mivel sok Vocaloid fan van, arra gondoltam, írok egy kis ismertetőt, hol, milyen Vocaloidos fancuccokat lehet találni Magyarországon. Sok berendelhető külföldről, de van olyan, amit helyben is meg lehet venni és még várni sem kell rá. Íme egy kis lista:

  A Holdfényteam nem annyira animés, bár kapni ott is néhány animés fancuccot. Az egyik ilyen a Vocaloid sapka, amit bárki megvehet 2.990 Ft-ért. Meleg, a sapka része Miku feje, és a haja lóg le (fülvédőként is hasznosítható a haj)

  A Sakurazakát mindenki ismeri, és néhány fancuccot is tartanak Mikuról. Az egyik a képeslapok, amikből összesen (ha jól számolom) 18 fajta van. A legtöbben csak Miku van, különféle helyeken, és ruhákban, de vannak Vocaloidos csoportképek is. Darabja 100 Ft, és egy animefan ajándékcsomagba midenképpen kell egy.

  A Sakurazaka másik Vocaloidos terméke a kulcstartók. Összesen két darab van az egyik Rin, a másik pedig Meiko. Darabja 900 Ft, chibisek, és édesek nagyon. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

  Az Animeland háza tájéka ellégé változatos, emiatt több dolgot is találhatunk náluk: ilyen a japán nyelvű artbook is, ami 127 oldalas, A4-es, és rendelésre hozzák be (vagyis 3 hét mire megjön) ára kicsit borsos, de igazi fanoknak megéri: 14.900 Ft. A másik, a hasonlóan színvonalas alkotás egy 2013-as naptár, ami 9.900 Ft, és rendelésre kapható meg. Nagyon cuki, érdemes megvenni.

  Szintén Animelandes berendelhető a Hatsune Miku figma figura, mely 13.900 Ft, cserélhető alkatrészekkel, illetve több ponton mozgatható . A nendoroidok között rengeteg Vocaloid van, így van Miku versenyautóval, yukatában, vagy rózsaszínben, de van Meikoról, Lilyről, Kamui Gakuporól, és Gumiról is van nendoroid. Ezek már változó árban vannak, de 10.000 Ft-tól kezdődnek.

  PVC figurákból is vannak több félék, árban, méretben és minőségben is változatosak. Van két Lily, háromféle Miku, na meg a zenedoboz verzió, és egy különleges szépség a: Aria on the planetes - IA figura.

  Itt az Animeland nem érhet véget, hiszen vannak még kulcstartók is a világon. Van: Kaitou, Len, Rin, Meiko, és rengeteg fajta (számszerint 13) Miku is, szóval lehet válogatni. A kulcstartók ára 1.800-2.400 Ft között ingadozik.

  Én csak ennyit találtam, de természetesen egyedi holmikat bárki csináltathat (kitűző készítés elvileg nem drága, illetve egy pólóra festés/nyomtatást is bárki megcsinálhatja) az ötletek határa a csillagos ég. Vagyis aki egyedi holmit szeretne annak is megvan a lehetősége rá.

  Remélem a Vocaloid fanoknak sokat segítettem, és sikerül mindenkinek megtalálnia azt, amit keres, vagy csak kedvet csináltam egy új cuki sapihoz vagy kulcstartóhoz.

***Nemrég jártam Holdfény teamnél, és találtunk még Vocaloidos (Mikus, és Rines) kulcstartókat (igazából mini párnákat) illetve egy másik kulcstartót is. A párnák darabonként 490 Ft, a kulcstartó árát nem tudom, de Sakurazakában fellelhetők vannak ott is. Ha valaki jobban körülnéz a boltban, biztos talál más fancuccot is. Sajnálom, hogy ezt először nem írtam ki.

Címkék: Bolt Figura Sakurazaka Animeland Holdfény team Vocaloid

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otaku.blog.hu/api/trackback/id/tr804885169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása