HTML

Otaku mennyország

Friss topikok

Cosplay Charity Gála a Holdfényconon

shouneko 2012.11.18. 22:03

esemény.jpg Aki rendszeresen olvasta a blogomat, az már olvashatott a Cosplay Charityről. Most a Holdfény conon újra egy Gálát tartanak, és amiatt én is írok róluk még egyszer.

  A Cosplay Charity most gyermekek számára szeretne karácsonyi ajándékokat küldeni, ezért arra kér mindenkit, hogy akinek van rég, de jó minőségű holmija, amit gyerekeknek odaadna, az vigyel el a Holdfényconra, és ők továbbítják a holmikat a Magyarországi Családsegítő Szolgálatoknak.

  A lényeg, hogy vegyél egy cipősdobozt, rakj bele holmikat, amik neked már nem kellenek, ragaszd le, és csomagold be (ha lehet masszívan, hiszen lehet hogy te vigyázol rá, de után lévő szállítás már nem lesz olyan sima ügy) majd írd rá kinek adnád (milyen nemű és korú gyereknek szánod pl. Fiú 12, Lány 8) majd vidd el a Holdfényconra, vagy december 15-ig a Holdfény team boltjába. (Akiket érdekelnek még a "régi" Cosplay Charitys kitűzők, azok meg tudják vásárolni szintán a Holdfény team üzletében) 

  A további szabályokat, hogy mi nem lehet benne és egyéb információk megtekinthetők itt: http://holdfenycon.hu/karacsonyi-cosplay-charity-gala/#more-3053 illetve facebookon is.

  Reméljük mindenki segít majd egy keveset, és azt is, hogy rengeteg ajándék gyűlik össze a gyerekenek. Cosplayre és adományozásra fel!

Címkék: Con Holdfény team Cosplay Charity

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otaku.blog.hu/api/trackback/id/tr894913657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása