HTML

Otaku mennyország

Friss topikok

Vörös kert avagy ha meghaltál vagy mégsem?

shouneko 2012.11.18. 13:27

manga.png  Milyen lehet az élet a halál után? Mindenki gondolkozott ezen, és az a manga most betekintést nyújt, milyen akkor, ha meghalsz, de van egy második esélyed. Te mit csinálnál vele?

  A manga rögtön úgy kezdődik, hogy egy csapat lány, egy zombiszerű férfi elől menekülnek, majd jön a reggel, és egy álomnak látszik az egész. Álom volt, vagy a valóság? És ha a valóség hogyan kerültünk bele? Kérdezik maguktól a lányok, majd lassan fény derül a titokra: már meghaltak, de élhetnek nappal, ha éjszaka megközdennek a szörnnyel. Ha a szörny végez velük, örökké meghalnak, de ha elpusztítják azt, abban az éjszakában nyugtuk lehet.

  A négy lány mind más és más tulajdonságokkal rendelkeznek, és két dolog köti össze őket: az iskola, és Lise a barátnőjük, akiről szintén egyre több és több információ derül ki. A miértekre kapunk választ, de a válaszokból egyre több kérdés vetődik fel. Mi lesz ebből?

  A manga rajzolása néhol nagyon szép, néhol viszont elég gyatra. Számomra a legnehezebb, a nemek megkülönböztetése, hiszen a boríton látható hölgyet is én férfinak néztem. Ettől függetlenül vannak benne nagyon gyönyörű oldalak is.anime.jpg

  A manga első két kötetét a Mangattack adta ki, egy kötet 1.990 Ft, és Animelandnál, illetve antikváriumokban lehet kapni. A manga összesen 4 kötetes, de animében és látható (22 részes), amit mostanában kezdtek feltölteni online is. Amelett található egy OVA (1 rész) is róla, egyenlőre még magyarul nincs fent (de angol felirat van hozzá).

  Ajánlom mindenkinek, aki szereti a misztikus, és érzelmes műveket. Akinek a manga nem tetszik, az nézze meg az animét bátran.

Címkék: manga Anime

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otaku.blog.hu/api/trackback/id/tr54912779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása