HTML

Otaku mennyország

Friss topikok

Cosplay Charity a Holdfény conon

shouneko 2012.11.26. 11:12

esemény.jpg

  Még úgy érzem, sokszor fogok erről írni, de azt is tudom, hogy ezzel én is segíthetek amennyit csak tudok. Na és persze buzdítok másokat is, hogy segítsenek, és tegyenek meg mindent annak érdekében, hogy a Cosplay Charity minnél sikeresebb legyen.

  Az első, hogy már olvashattátok, van néhány féle kitűző, amiből még mindig van néhány darab, ezért azokat is lehet megvenni (500 Ft/db áron) a Holdfény team üzletében (illetve Holdfényconon is volt rá lehetőség)

  A másik éppen aktuális, az a cipősdoboz akció, vagyis tégy bele minden számodra nem kellő de még jó játékot, ruhát és egyebet, majd csomagold be, és vidd el 15-ig a Holdfény team üzletébe (esetleg beszélj a szervezőkkel) és íígy te is segíthetsz rászoruló gyerekeknek.

  A jövőbeli tervek (amiket tudunk) hogy remélhetőleg lesznek új kitűzők és naptár is, és a befolyó pénzt a Pető Intézetnek adják. Mint előzőleg a Noé állatotthonnál (akinek összesen 70.000 Ft-ot sikerült gyűjteni) itt is voltak már.

  Ha vidéki vagy, és szeretnél kitűzőt, akkor több lehetőséged van. Vagy feljössz Budapestre illetve ismerőseidet kéred meg, hogy jöjjenek fel, és vegyenek, vagy le is postázzák (de magas a postaköltség) ebben az esetben a szervezővel lehet megbeszélni.

  A másik lehetőség, az az, hogy vidéki csoportok segítsenek. Ebben az esetben egy csoport megvesz 10-20 kitűzőt majd abban a nagyvárosban és környékén élő segíteni akaróknak adja el. Ez jó, mert aki nem tud feljönni, az is segíthet, és természetesen jó a Charityseknek is, hiszen több adomány folyik be.

  Ha máshogy szeretnél segíteni akkor lehet felajánlani autót és benzint, hogy együtt vihessétek ki az ajándékokat, illetve ha valakinek van nyomdája, vagy csak nagyon olcsó nyomtatási helyet tud, akkor szóljon bizalommal a szervezőknek.

  A Cosplay Charityről a Cosplayer.hu oldalon tudhattok meg elérhetőségeket, és még több infót, illetve a Holdfény teamnél lehet érdeklődni (sikert nem garantálom) illetve lehet arra számítani, hogy minden Holdfénycon alkalmával lesz hasonló megmozdulás (ha mást nem előadás biztosan)

  Remélem ezzel is segíthetek, hogy több segítséget kaphassanak a rászorulók illetve hogy mindenki megismerhesse a Cosplay Charityt. (Aminek reméljük nemsokára külön facebook oldala is)

Címkék: Cosplay Charity

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otaku.blog.hu/api/trackback/id/tr654926100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása