HTML

Otaku mennyország

Friss topikok

Maszka jelmezkölcsönző

shouneko 2012.08.08. 18:15

  Ha valaki szeretne egy cosplayt, de nincs semmi kézügyessége, viszont pénze van, akkor annak ajánlom a Maszka jelmezkölcsönzőt.

  Jelmezkölcsönző, de miért lenne ez jó? Kérdezhetik sokan. Egy átlagos helyen csak ugyanazok a ruhák vannak, és itt se nagyon változik ez. Sok alap animés cosplay nincs. Viszont aki vannak boszik (Blair cica cosplay hamar összejön) vagy más egyéb. Fantázia kérdése csak, hogy hogyan animésíted. 

  Aki csak be akar menni, és egy japános holmit akar venni, annak a keleti szekciót kell megnéznie. Vannak gésa, és ninja ruhák is, szamurájok és normális kimonók is. Figyelem, az ott látható miniruhák ami alá a gésa van írva, 18+ kategóriába van sorolva! Csak saját felelősségre vedd fel azokat a ruhákat.

  Aki nem szeretne animés lenni, jó neki az Amerikai divat is, annak van Avatar cosplay is, esetleg Batman, Superman vagy más... Sok cosplay, amit látok conon, itt is kikölcsönözhető, így nyugodtan kölcsönözzetek. 

  Ha kutakodtok, észrevehetitek, hogy lehet kölcsönözni és venni is Star wars cosplayt. Aki be akar állni az 501-es légióba, és van 20.000 Ft-ja annak ez sikerülhet, hiszen kb annyiba kerül egy ilyen jelmez (azért nem írok pontos adatot, mert az árak váltakoznak, van olyan, hogy akcióznak stb)

  Van egy jó cosplayed, de nincs hozzá kalap? Vagy szeretnél venni egy jó kesztyűt, vagy cosplayhez alkalmas parókát? Nos akkor is neked való ez a jelmezbolt. Nem csak venni, de kölcsönözni is lehet, és a ruhákhoz képest, egyáltalán nem drágák. Jó minőségűek, és jól is néznek ki, és ha valamit keresel, ott biztosan megtalálod. 

  Tehát az árak. Kölcsönzésnél a ruha általában 4-7.000 Ft, de itt számolni kell a kaukcióval is. Bár azt az összeget visszakapod, mégis 10.000 Ft kicsit húzos lehet, ezért mindig olvass utána, mennyi is a kaukció.  A kiegészítők közül a katanák 2200 Ft megvenni, 500 Ft kölcsönzése, ha kaszát akarsz kölcsönözni az 500-600 Ft de vétele drágább is lehet. Más fegyverek kölcsönzése is 500-800 Ft között van, de a legolcsóbb fegyvert 900-1200 Ft is megvehető.

  Ezek után jön a paróka, amit szinte minden cosplayes jól ismer (ami nekik a paróka, nekem a hajfesték...) Itt a legtöbb paróka kölcsönzési ára 3000 Ft, de amik nagyon olcsóak, azokat meg is lehet venni (5000 Ft kb) Persze vannak drágábbak is (13.000 Ft) amit nem érdemes megvenni. Itt szinte minden paróka megtalálható, de neked kell beállítanod.

  6900 Ft-ért tiéd lehet Madara, vagy Kakashi szeme is... Na nem az igazi, hanem kontaklencse. Mindenféle megtalálható, és egyenáron, vagyis aki nem fél, az viselje bátran. 1800-2000 Ftért tied lehet egy macskafül is, ami nem drága, ha arra gondolunk, hogy 3000-4000 Ft-ért is árulnak már.

  1056 Budapest, Irányi u. 20., udvarban, 1066 Budapest Teréz krt. 6., udvarban találhatóak meg az üzletek, vagyis, mint látjátok Budapesten. Aki a fővárosban lakik, annak megéri mindenképpen a kölcsönzőbe mennie, ha éppen egy cuki maid akar lenni, egy édes cica, vagy mást cosplayelne.

Címkék: Cosplay Jelmezkölcsönző

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otaku.blog.hu/api/trackback/id/tr954702211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása