HTML

Otaku mennyország

Friss topikok

Steamplum, avagy az antik órából steampunk ékszer

shouneko 2012.10.18. 13:32

  Aki volt az Eurostemconon, vagy csak steampunkos ruhákat hord és érdekli ez a stílus az biztos vásárolt vagy legalábbi látta már a Steamplum ékszereit. Aki nem ismerné őket, annak itt egy kis ismertető róluk.

Steampunk-Jewelry-Butterfly.gif  A steamplum művésze egyedi steampunk és neoviktoriánus kori ékszereket készít. Ezen ékszerek mindegyike egyedi és kézzel készült (bontott órákból és hasonlókból) ami még szebbé teszi az ékszereket. Az áruk is jó, egy ékszer ára terjedhet 3.200-7.500 Ft-ig. A felső határ általában járó karórák, így nem mindegyik óra kerül szétszedésre...

  Minden negyedévben érkeznek új kollekciók, így ha valakinek az aktuális nem tetszik, akkor várjon egy negyed évet a következőre. A régi, eladott ékszerek fotóit is meg lehet tekinteni a honlapon: http://steamplum.wix.com/steamplum Ha kérdésed lenne, vagy rendelnél egy egyedi, vagy éppen a kollekcióban lévő ékszert, akkor írj a művésznőnek, vagy hívd őt a honlapon megtekinthető számon.

  Ajánlom mindenkinek, aki szereti a steampunk stílust és egy új ékszert szeretne magának. A gyönyörű és egyedi ékszerek nem csak szépek, de a stílushoz illőek, és egyediek is. Steamplum az igazi!

Címkék: steampunk Bolt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otaku.blog.hu/api/trackback/id/tr604856191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása