HTML

Otaku mennyország

Friss topikok

Otakunak se lehet jó napja első fejezet: 16-18 korhatáros kép?

shouneko 2013.01.24. 15:44

  Most is zajlik még egy képen a vita, miszerint az korhatáros vagy sem (szerintem az, mert egy kikötözött lányt ábrázol meztelenül) de az admin szerint nem, és persze mindennek elnevezett már (mert miért ne) és az egyetlen hentai oldal szerinte a huntai.hu. Igazi noob, nem?

  Sajnos ez nem az első ilyen vitám volt, és egyre többen vannak, akik egy oldalra (főleg facebook-osra) kiraknak olyan képeket amiket nem kellene. Ez szerintem azért rossz, mert olyanok is láthatják, akiknek nem kellene. Egy 12 éves általános iskolás miért nézegessen hentai képeket? Persze erre az adminok azt mondják: "de hát ez nem is durva", meg "aki nem akarja nem nézi meg", de ez sajnos nem így megy.

  A facebook-os oldalak között sok olyan van, ahol az admin se 18,sőt, van hogy épp 12 (persze ez se természetes, de lelkük rajta) és sajnos egyre elterjedtebb az is, hogy a "fiúknak" kiraknak képeket, azok minimum 16 korhatárosak. Én is tudom milyen kamasznak lenni, és azt is, mennyire akartam 12 évesen szexi képeket nézegetni. Őszintén: semennyire. Egy "ecchis" képet szerintem megnézhet egy 14 éves fan is, de egy hentai képet már nem. Van olyan hentai kép, amit én tényleg csak 18 év felett nézhetnének meg az illetők, de van olyan, amikor pont ezeket mutogatják az oldalakon. Most komolyan: ennyire érdekel mindenkit a meztelen pornó?

  Aztán persze mindenki azt mondja: nem a kor számít, hanem az érettség, de ez sem igaz. Az érett gyerek nem akar hentai képeket nézni, csak egy éretlen. Érettség az lenne, ha korának megfelelő képeket nézegetne, maximum 2 évvel idősebbeknek szólót (ha 14, akkor egy lightosabb hentait megnézhet, ha szeretne!) De persze ez mindenkinél máskor jön ez a korszak, és az is, hogy mindenkit más érdekel, pont ezért szerintem nem kellene olyan képekkel teletömködni a nyitott oldalakat, ahol bárki láthatja.

  Aztán persze az is tény, hogy már a 14 éves lány hard yaoit néz, és egy 12 éves srác ecchivel kezdi a napot. Szerintem ez beteges, de nem akármennyire, de világ erre halad. Persze én nem mondhatok semmit, hiszen akkor még nem voltam fan, de az is igaz: engem az ilyen nem nagyon érdekelt soha. Rossz látni, amikor egy-egy fan ecchikről beszél, és kiderül, hogy csak 12-14 éves. Nem is érti a lényegét, csak annyit, hogy a csajok mutogatják a mellüket. Az még rosszabb, mikor beszélgetnék vele valamilyen értelmes animéről, de ő azt mondja: "azt nem láttam, mert nem ecchi" vagy "abban nincsenek is nagymellű csajok" Nem szomorú?

  Na jó kisírtam magam a blogban (ebből a témából) most pedig kíváncsi vagyok ti mit gondoltok erről: szerintetek mikor kell kezdeni az ilyen animék nézését? Egy oldalra fel lehet rakni ilyen képeket? írhattok ide kommentbe is, vagy csak nekem vagy pedig (aki megtalálja) az ominózus oldalra. A lényeg, mondjátok meg mi a véleményetek!

Címkék: személyes

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otaku.blog.hu/api/trackback/id/tr565041146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása