HTML

Otaku mennyország

Friss topikok

Randi. ... con? meet? miért ne?

shouneko 2013.02.05. 11:39

esemény.jpg  Ha valaki emlékszik még, akkor az Őszi Mondoconon volt egy olyan programocska, hogy Randi.con. Ennek a lényege az volt, hogy a conosok közül néhányan, akik szeretnének párt találni, azokat egy villámrandira csábitották vasárnap. Na most itt a folytatás!

  Mivel elvileg jól sikerült ez a program, és sokan (főként fiúk) szerették volna a folytatását, ezért most egy újabb program vár mindenkit. Ez pedig a Randi.meet, ahol találkozhatsz emberekkel, beszélgethetsz, ismerkedhetsz, illetve lesz villámrandi is, hogy megismerd a másikat. A lényeg, aki csajozni/pasizni akar, annak ott a helye.

  Na és hogy hogy is van ez: először is jelentkezned kell mailben február 14-ig: randi.con@mailbox.hu, hogy biztosan tudj menni, és hogy a nemek aránya ne a férfiak felé tolódjon el. Ezután egy részletes programot fog kapni mailben a jelentkező, majd elmegy a megbeszélt helyre, ez esetben az Alkimista Laboratórium (Bp. XIII. ker. Radnóti Miklós u. 4-6), majd befizetsz 400 Ft-ot (a terembérlés dija lesz) Az esemény február 16-án lesz 14:00-19:00 megtartva, a valint nap miatt, szóval remélem sokan találnak majd párt. 

  Egy követelmény van az emberekkel kapcsolatban, mégpedig az, hogy 18 évet betöltse. Ez azért fontos, hogy ténylegesen hosszú távra tervezzenek a villámrandival, illetve hogy ne legyen olyan hatalmas a korkülönbség se (na meg hogy a pasik tudjanak a csajokkal a hentai élvezetről is beszélni *gonosz shouneko gonosz* )Szóval ne csalj, és tényleg csak akkor jelentkezz, ha megvagy 18. Ha nem, várd ki azt a kis időt, ne félj, nem szalad el a program, lesz ez még máskor is.

  Na és persze az elérhetőségek: a meetnek van facebook eseménye: https://www.facebook.com/events/131768730325568/ illetve a Randi.con-nak is van oldala a facebook-on, ahova posztolva lesznek nem csak az események, de remélhetőleg a jó/rossz kritikák is és boldog párok történetei is. Érdemes azt is megnézni: https://www.facebook.com/pages/RandiCon/418863558183377 (a boritó cuki ha más miatt nem is, de emiatt mindenképpen érdemes megnézni az oldalt)

  Remélem sikeres lesz a program, bár sokan (köztük én is) kételkedek benne, hiszen aki conon nem tud "csajozni" annak már mindegy... Ettől függetlenül tényleg remélem a program sikerességét, és azt hogy sokan találjanak párra. 

Címkék: események

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otaku.blog.hu/api/trackback/id/tr585063739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása