HTML

Otaku mennyország

Friss topikok

Szerelmesek a conon, avagy ha már van párod

shouneko 2013.02.07. 16:07

  Többször volt olyan élményem, hogy egy pasi nem tudta, mi a teendő, ha már ott van neki a lány. Kedveskedett, de mégse, jófej volt, de mégse, aktiv volt, de mégse. Na akkor hogyan is van ez?

  Con előtt:

  Készüljetek együtt a conra. Legyen közös cosplayetek, csináljátok együtt, sőt, nevezhettek versenyre is, ha annyira jól sikerült, de készülhettek más programra/versenyre is. A lány süssön sütit a versenyre,a pasi meg segitsen neki, ha másban nem, legalább a kóstolásban.

  Conon programok között:

  Keress olyan programokat, amiken párosan is részt vehettek: legyen ez karaoke, ahol egy romantikus duettet énekeltek el, de lehet ez DDR is, ahol egy jó számra táncoltok. De természetesen ez bármilyen program lehet, amiből kijöhet egy kis romantika. Még egy rajzverseny is: mindketten rajzoljátok le amit éreztek és nézzétek meg a másikét. Lehet nem a legszebb lesz, de a szándék a fontos, na meg az hogy lásd: a másik mit érez.

  Menjetek el este felé a zeneterembe japán klippeket nézni. Sötét lesz, ezért senki se fogja látni, miket csináltok, mégis lehet romantikus is egy-egy lassabb szám közben. Persze ha nem ismeritek annyira egymást még, itt megtudhatod, mi a kedvence a párodnak, miközben fogod a kezét vagy hasonló.

  Sokszor vannak olyan témák egy-egy előadáson is, ami nem csak érdekes, de romantikus is lehet. Erre is érdemes beülni, miközben megtudsz sok mindent, addig egymás vállára dőlve pihenhettek is, majd mehettek paraparázni is, és együtt táncolni a pároddal.

  Conon, ha a programok uncsik:

  Egyél sushit: és hogy miért? Nem csak azért, mert finom, és japán kaja, hanem mert afrodiziákum is. Egy tál sushi nagyon romantikus lehet, ha pedig a desszert egy kis pocky, akkor még jobb. Egyetek egy szálat ketten a két végéről, ez lehet hogy elsőre nem olyan jó, viszont romantikus is és vicces is. Teázzatok is, hiszen a tea is afrodiziákum, emellett ott a hangulat is kellemes lesz.

  Vásároljatok magatoknak otthonra (későbbi mozis estékre) is finomságokat: a lényeg hogy próbáljatok ki mindenfélét, de csak otthon, kettesben használjátok fel. Ha a kaja nem izlik, akkor lehet pároknak is fancuccokat venni: vegyetek két ugyanolyan dolgot (lehet ez póló vagy akár a legutolsó kulcstartó) ti tudni fogjátok, hogy összetartoztok. Még romantikusabb egy animés gyűrű pár: Konan és Pain gyűrűk jól állnak, és látszik róluk hogy párok vagytok.

  Fotózzatok cosplayeseket: mindenki imádja nézni a cosplayeseket, és ezért fotózzátok őket közösen. Több dolgot is megtudhatsz a párodról (kedvenc karakterek, animék, bandák stb) mégis közösen töltitek a napot, és beszélgettek/ismerkedtek más párokkal/személyekkel is.

  A legrosszabb dolgok amiket tehettek, avagy a tiltólista:

  Ha cosplayeseket fotóztok, ügyeljetek arra, hogy ne félmeztelen pasikat, és miniszoknyás csajokat fotózzatok. A másik fél sértőnek gondolhatja azt, hogy egy ilyen lányt/srácot fotózol, hiszen ő nem ennyire jó. Ilyenkor próbáld inkább a karakterre fókuszálni, vagy ha ez nem sikerül, vicceld el, de semmiképpen ne mondj olyanokat, hogy milyen jó csaj, vagy hogy megdugnám.

  Figyelj párodra: ha neki unalmas a DDR, akkor menjetek más programhoz. Nem mindegyik félnek tetszik ugyanaz, viszont ne csinálj mindennel ezt: ha minden második programra azt mondod: nem szeretem, nem jó, akkor egy idő után idegesitő lehet, párod mérges lesz rád (vagy csak elégedetlenkedik szó nélkül)

  Mond ki nyugodtan, hogy szereted, akkor is, ha mások is vannak körülöttetek. Legyél nyugodtan romantikus, akkor is, ha párod nem mondja. Fogd meg a kezét, vagy csókold meg alkalmanként, és érezze a másik, hogy törődve van vele.

  És még egyszer a legfontosabb: ne nézd annyira a félmeztelen cosplayeseket! A lehető legrosszabb amiért a párod ölne is. Ezt biztos hogy tartsd be.

  Remélem a pároknak is készült hasznos tanácsaim is tényleg hasznosak lesznek, és nem fognak (főleg a pasik) elbaltázni egy ilyen alkalmat. A con is lehet romantikus, és imádnivaló, csak azt hozd ki belőle amit tudsz.

Címkék: cosplay Con

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otaku.blog.hu/api/trackback/id/tr475067703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása