HTML

Otaku mennyország

Friss topikok

Megnyitott az Otaku mennyország

shouneko 2012.07.23. 15:52

  Egy kisebb blogot szeretnék útjára indítani, ami foglalkozik a magyar animés-mangás eseményekkel, workshopokkal és egyéb boltokkal, vagy éppen más japánnal kapcsolatos csoportokkal kapcsolatos. Persze lesz majd anime és manga ismertető is, de ezek kevesebb számban. Szeretném a japán kultúrával is megismertetni titeket, na meg receptekkel és éttermekkel és teázókkal, na meg minden jóval. A lényeg amiért a blog megszületik, az az, miért is jó Magyarországon animefannak lenni. 

  Remélem mindenkinek tetszeni fog és segítséget nyújthatok a kezdő animefanoknak és a vérbeli otakuknak is. Ha valaki tud olyan animés rendezvényről, amit nem hirdetnek meg mindenhol (mondjuk csak facebookon van fent) és nyilvános esemény, akkor szívesen várok mailt esetleg egy hozzászólást, hogy én is tudjak írni arról az eseményről. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otaku.blog.hu/api/trackback/id/tr684673175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása