HTML

Otaku mennyország

Friss topikok

Pécsen jártam, Tea-tárat láttam...

shouneko 2012.08.12. 20:19

  Nem is kevésszer sikerült már meglátogatnom Pécs városát. Sok szép hely van,  amit meg lehet nézni, és rengeteg látványosság, de számomra az egyik kedvenc helyem a Tea-tár, egy kis teázó a belvárosban.

  Maga a teázó két részből áll: a fenti, ahol a pult van, illetve a lenti, ahol az asztalok nagy része. Az asztalok európai stílusban vannak elhelyezve, viszont maga a légkör nem rossz, a maga csendes varázsával. A kiszolgálás is jó, és nagyon segítőkészek az emberek (lehet mert vidéken van, vagy csak egyszerűen jó helyet találtam...) 

  Mivel itt is többet voltunk, így a tea minősége egyértelmű. Minden esetben nagyon finom és ízletes teákat ihattunk. A hangulat kellemes, a teák finomak, a hely is könnyen megtalálható: lehetne ennél is jobb? Persze, hiszen olcsó is:

  390 Ft egy átlagos kanna, de van ennél kicsit olcsóbb és drágább (520 Ft a legdrágább) is. Persze törzsvásárlóknak olcsóbb, na meg a hét teája is mindig olcsóbb. Bár a honlapon nem találtam meg, de van/ volt egy olyan akció is, hogy délelőtt féláron kaphatóak a teák. Az ízesítők is olcsóak a kis kandiscukor 70, a nagy 80 Ft.  Tejszín 40, méz pedig, 100 Ft. Teasütemény is kapható, 6db 150 Ft, de ha szeretnél egy kis pirítóst enni, az 260 Ft. Gabonaszelet 300 Ft. Kávék 250, capuccino 300 Ft. 

  Végezetül, aki Pécsen jár, vagy Pécs és környékén lakik, annak szinte kötelező ez a teaház. Olcsó, jó a hangulata, és finomak a teák. Ennél jobb, már csak akkor lehetne, ha tényleg japán kialakítású hely lenne. Nagyon szeretem ezt a helyet és mindenkinek csak ajánlani tudom. 

  

Címkék: Teázó

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otaku.blog.hu/api/trackback/id/tr94708783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása