HTML

Otaku mennyország

Friss topikok

Nyári srácok, avagy ha egy srác kollégiumba megy...

shouneko 2012.10.18. 14:37

  Ochuka Hiroki neve ismerős lehet mindenkinek, hiszen nemcsak a Nyári srácok rajzolója, de a Magyarországon is megjelent Pirontan is az ő műve. Ez a háromkötetes ecchi manga egyik legjobb munkája az amerikai Chuck Austen-el dolgozott közösen. De miről is szól ez a manga?

  Egy átlagos, kicsit perverz, baseballozó srác megles egy csajt, majd másnap a kollégiumban kiderül: ugyanabba az iskolába fognak járni. Nem is kell több, a szerelmi történet elindul, és... na de a történet nem lehet ilyen egyszerű! Még kell egy dögös, és veszélyes csajszi, aki mindenkivel kikezd, egy óvoda óta ismert szégyenlős fiú, na meg a szégyenlős fiú szobatársa aki nudista. Ha mindez megvan kell még bele néhány félreérthető fordulat, és meztelenkedő emberek és kész is van a siker.

  A rajzolása kellemes, bár nagyon nyugatias. Néhány helyen cenzúra is van (ahol a fiú meztelenkedik) de ott is fekete, vastagabb vonalakkal dolgoznak. Amit sajnálok, hogy néhol megmaradt az eredeti kanjis írás, vagy egy pici angol felirat, ezért egyes helyeken bosszantó lehet, hogy nem fordították le.

  Mindent egybevetve ez a manga főként a huszonéveseknek szól, mivel a cenzúra miatt 18 éven aluliknak nem ajánlott. Kellemes olvasmány, aki szereti az ecchit és a viccesebb történteket.

  A mangát a mangattack adta ki, összesen három kötetes. Én az első két kötetet a Fókusz könyváruházban szereztem be 300 Ft-ért, a harmadik kötetet egy antikváriumban találtam meg 1.200 Ft-ért, szóval ilyen helyeken lehet keresni őket. Az eredeti ára közel 2.000 Ft volt, hogyha leakciózzák innen tudtok számolni.

  Mindenkinek ajánlom aki szereti az ecchit, és a jó történeteket, aki pedig baseball-fan annak kötelező. Kellemes olvasni, még ha nyugatias is.

Címkék: manga

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otaku.blog.hu/api/trackback/id/tr784856326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása