HTML

Otaku mennyország

Friss topikok

Vocaloid koncert még egyszer

shouneko 2012.10.18. 15:06

miku.jpg  Már írtam egyszer, de sajnos kevés sikerrel a Hatsune Miku koncertről, ezért most szeretnék egy másik cikket is erre szánni.

 Egyik barátomnak hála, minden animés/mangás esemény és közösség facebook oldalán már kintvan a Hatsune Miku koncert peticiója. Ez annyit jelent, hogy aki szeretné, hogy 2013-ban (vagy később) legyen Budapesten Hatsune Miku koncert (akár egy con keretében) az írja alá ezt a peticíót. Ha alárírod, és meglesz az 1.000 aláírás, akkor kérhetjük a koncertet, de sajnos, ha megvan az 1.000 aláírás, az nem biztosítja azt, hogy meg is lesz a koncert (de nagyobb az esélye az biztos) ezért minden Miku- és animefant kérem, hogy írja alá a peticíót és küldjetek el minden ismerősötöknek.

  Itt egy link egy Miku koncertről, remélem ilyet nemsokára mi is láthatunk majd (a videóban nem csak Miku lép fel, de más Vocaloidok is, de Magyarországon már csak Miku-nak is nagyon örülnénk): https://www.youtube.com/watch?v=pOk9SbpTNh0&feature=related

A peticiót itt írhatod alá: http://www.peticiok.com/hatsune_miku_koncert_in_budapest most, közel 600 aláírásnál tartunk, és reméljük hamar sikerül az 1.000 aláírást is elérnünk. Írd alá, oszd meg, és kommentelj nekem!

  Jah és ne feledjétek: nemsokára jönnek a Vocaloidos cikkek is...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otaku.blog.hu/api/trackback/id/tr314856362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása