HTML

Otaku mennyország

Friss topikok

Tűzharcos és a sötétség mélyén, avagy a világháború rejtelmei

shouneko 2012.11.18. 13:57

  Két történetet (és egy szösszenetet) olvashatunk a háborúról és az ott történt rejtélyekről. Emberek történeteit láthatjuk, és a sorsukat, hogyan mennek tönkre vagy éppen hogyan változnak meg teljesen.

  Az első történet egy ismeretlen tárgyról szól. Senki se tudja, mi az, ezért csak elnevezik Tűzgolyónak. Felderítés közben az olvasó már tudja, mi lehet az, de az emberek nem képesek elfogadni, hogy a tűzgolyó nem egy felderítőgép hanem...

  A második történet egy férfiról szól, akinek vissza kell vinnie egy ezredest, és az ő katonáit. Az út viszontagságai, és az ezredes története is bizarr, de mindenképpen lebilicselő történet veszi kezdetét.

  A rajzolása az átlag mangákhoz képest realista, a repülők tényleg szinte megelevenednek, a fegyverek is nagyon realisták, mint a történetek is (az első fantasy vonalán kívül) A világháborúval kapcsolatos adatokat lábjegyzetben olvashatják az emberek, így ha valaki utána akar nézni, azt is megteheti.

  A mangát a Képes kiadó adta ki 2007-ben. Mivel nem mangákra szakosodott a kiadó, ezért a munkája is a normál mangákhoz képest nem túl jó. A mangában sok a buborékon kívüli szöveg, amire nemnagyon ügyeltek, és így néha zavaró is lehet. Ára: 1.990 Ft, és beszerezhető a Képes kiadó boltjaiban, illetve Animelandnél is.

  Ajánlom mindenkinek, aki szereti a világháborús történeteket, illetve érdeklik őket a fegyverek, és a gépek.

manga.png

Címkék: manga

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otaku.blog.hu/api/trackback/id/tr54912829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása