HTML

Otaku mennyország

Friss topikok

Egyszerű cosplayek, avagy ninják cosplayre fel!

shouneko 2012.08.04. 18:17

  Még mindig Naruto a téma, de most a fiúknak jönnek a cosplayek. Ezek se kerülnek sokba, mégis praktikusak, és én imádom őket nagyon. 

 shino.jpg Kezdjük is el talán a legegyszerűbbel: Shino. A mindig rejtőző srác, akinek a hangját kevesebbszer halljuk, mint bárki másét. Mi kell hozzá? Csak ennyi:

- zöld, kapucnis, vagy hosszított nyakú kabát/kardigán

- barna/zöld nadrág

- fekete, kerek napszemüveg

- fejpánt

- fegyvertartó

  Most már kész is a szótlan ninjánk, de mi van, ha te nem vagy ennyire halk szavú? Szereted a negatív szereplőket? Akkor a következő cosplay neked szól. A Taka egyik tagja Suigetsu is, akinek a szája be nem áll, és a cosplay se olyan nehéz. Nézzétek meg ti is:siugetsu.jpg

- lila ujjatlan póló

- fehér halásznadrág

- fekete harisnya/nadrág (halásznadrág alá) vagy ha ez túl lányos, akkor egyszerűen fess be feketére egy fáslit, és azt csavard fel a lábadra

- paróka vagy kimosható hajfesték (annyira nem drága a kimosható hajfesték, és a paróka bérlése is csak kicsit drágább árban van) 

- kard (bár Suigetsunak mindig van kard a kezében, ha nem tudod megcsinálni, mert nem vagy elég ügyes, nem szükséges hozzá)

 juugo02.jpg Nem tetszett egyik se, de szeretnél mégis cosplayelni? Lehet Juugo lesz a neked való... A cosplay pedig, így áll össze:

- fehér vagy enyhén zöldes póló

- kék lepel

- fekete nadrág

- a testfestést szinte bármivel el lehet érni. Testfestékkel, vagy akár egy szemceruzával is (bár azt néha újra kell rajzolni, de olcsóbb, mint egy testfesték)

Remélem mindenkinek tetszett, nemsokára pedig, jöhetnek a többi animés cosplayek is. 

Címkék: Cosplay

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otaku.blog.hu/api/trackback/id/tr304695732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása