HTML

Otaku mennyország

Friss topikok

Hatsune Miku koncert, avagy a virtuális világ szépségei

shouneko 2012.08.12. 18:42

  Sokak tudhatnak róla, főleg a rajongók, hogy egy petíció kering a Facebook-on, miszerint, ha összegyűl 1.000 aláírás, egy Hatsune Miku koncert lehet Magyarországon. A facebook oldala, ahol a koncertről tudhatsz meg infókat, illetve a petíciót is itt találhatod meg: https://www.facebook.com/hatsune.miku.koncert ha pedig, magát a petíciót néznéd meg akkor: http://www.peticiok.com/hatsune_miku_koncert_in_budapest ha pedig, a fanokkal szeretnél kapcsolatot tartani, akkor a te oldalad a: www.vocaloid.hu Itt található meg nem csak a karakterek leírása, de egyéb ehhez kapcsolódó infó is. 

miku.jpg  Aki olyan elveszett lány, mint én, aki nem hallott még Mikuról, annak egy kis infó: Hatsune Miku egy visuel novel (Többnyire állóképes, anime stílusú grafikával készült interaktív játékok.) főszereplője, aki egy android, és aki hangjával bővülhet el mindenkit. Ha szeretnéd Hatsune Miku dalokat hallgatni, akkor youtube-on megtalálható nagyon sok, ahogy rajongók által készített AMV is. 

  A további érdekességek, hogy van manga változata is (magyarul négy teljes fejezet elérhető, ami bár nem rossz, de eléggé kevés...) illetve van anime verziója is. Anime téren úgy tudom, nincs magyar verzió, de aki okosabb nálam ebben a témában (ilyeneket várok szeretettel) azok kisegíthetnek, vagy csak linkeljenek bátran.

  Végül elmondanám, a saját véleményemet is erről. Bár tényleg sok Miku fan van (aki nem hiszi, menjen el conra, a Miku cosplayesek lassan többen vannak, mint az összes Akatsukis együtt...) de a petició után a koncert költsége is fontos lenne, illetve a rajongóknak a jegyár. Ha a jegy 1.000-2.000 Ft lenne, akkor nem is lenne baj, lehet én is (kíváncsiságból) megnézném a koncertet, de valószínűleg ennél több lesz. Mindenesetre nagyon szurkolok minden Miku fannak, hogy sikerüljön a koncert, és várom a fejleményeket is.

 **** Korrigálásra kerül sor, mivel, mint kiderült néhány dolgot félreértettem:

Az első, hogy a koncertet nem biztosítja a petíció, ez csak felhívás, népszerűsítés és minden egyéb, vagyis ha az 1.000 aláírás összegyűlik, se biztosított a koncert. 

Illetve a másik (és minden bizonnyal nem utolsó) tévedésem, hogy Miku csak animékben lép fel, de saját animéje nem lesz (vagyis volt róla hír, és ha lesz több, majd írok róluk)

A következő, hogy Miku eredetileg a Yamaha által készített hangkészlet, aminek később lett visuel novel változata is. Vagyis nem a visuel novel az eredeti megjelenése, mint ahogy először én írtam. 

Címkék: Közösség

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otaku.blog.hu/api/trackback/id/tr534708600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása